Ναι λοιπόν ! Η σημερινή τεχνολογία σας δίνει την δυνατότητα να διατηρείτε ανοιχτό το κατάστημά σας 24 ώρες το 24ωρο σε καθημερινή βάση ! Ο τρόπος αυτός είναι ευρέως γνωστός με τον όρο e-shop ! 

Ένα e-shop είναι πιο απαιτητικό από ένα "απλό" εταιρικό site. Απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή στο στήσιμο και στην σχεδίασή του. Απαιτεί σίγουρα περισσότερο χρόνο, αν και αυτό εξαρτάται από τον όγκο των προϊόντων και των κατηγοριών. 

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, το οποίο υπόσχεται να αποσβέσει το κόστος κατασκευής του πολύ σύντομα. Οι κατηγορίες και τα προϊόντα που μπορούμε να ανεβάσουμε στο eshop είναι απεριόριστα. Ανα πάσα στιγμή μπορούμε να προσθέσουμε κατηγορίες και να μεγαλώσουμε την γκάμα των προϊόντων μας. Αναλαμβάνουμε να περάσουμε εμείς τα πρώτα προϊόντα και σας παρέχουμε εκπαίδευση για την λειτουργία του panel διαχείρισής του eshop σας. Έτσι θα μπορείτε ανα πάσα στιγμή να προσθέτετε, αλλάζετε, ενημερώνετε και να επεξεργάζεστε όλο το περιεχόμενο (Τιμές , περιγραφές, ποσότητες κτλ ).

 Σας παρέχουμε ευέλικτες λύσεις στον τρόπο στησίματος των μεταφορικών και στον τρόπο πληρωμών. Μπορούμε εκτός από την αντικαταβολή και την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, να συνδέσουμε το eshop μας με το paypal, το οποίο και αποτελεί τον καλύτερο, γρηγορότερο και ασφαλέστερο τρόπο αγοράς online παγκοσμίως. Έτσι μόλις οι επισκέπτες ολοκληρώσουν τις αγορές τους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, στην συνέχεια μεταφέρονται στο κρυπτογραφημένο site του paypal, από όπου μπορούν σε δευτερόλεπτα να ολοκληρώσουν την αγορά βάζοντας τα στοιχεία τους (email & password εάν είναι ήδη χρήστες του paypal) ή τα στοιχεία της πιστωτικής στους κάρτας. 

Κύλιση στην Αρχή