Η εταιρία μας εξειδικεύεται στην μελέτη, σχεδιασμό, κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων (Web Design, Development & Hosting). Αναπτύσσονται έργα διαδικτύου όπως εταιρικές παρουσιάσεις, e-shops, portals, vortals κλπ.

Η μεθοδολογία της εταιρίας στην κατασκευή ιστοσελίδων χαρακτηρίζεται από την απόλυτη πρωτοτυπία, υψηλή αισθητική, ευχρηστία και άριστηwebdesign1 λειτουργικότητα.

Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδων (Web Design & Development)

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής και την καλλιτεχνική επιμέλεια του διαδικτυακού τόπου. Οι εξειδικευμένοι web designers της εταιρίας, δημιουργούν από το μηδέν προτάσεις design του site σας. Υλοποιείται η κατασκευή της δομής και των συνδέσμων - links καθώς και ο προγραμματισμός των ιστοσελίδων HTML & ASP από έμπειρους web developers της εταιρείας μας.

Στο πλαίσιο της κατασκευής δυναμικών διαδικτυακών τόπων αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή της βάσης δεδομένων και των συνεργαζόμενων δυναμικών ιστοσελίδων. Οι εφαρμογές διαχείρισης οι οποίες δημιουργούνται είναι απόλυτα εύχρηστες προς τους διαχειριστές των διαδικτυακών τόπων ώστε να μπορούν εύκολα και γρήγορα, χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις να τροποποιούν τα δυναμικά πεδία των sites.

Φιλοξενία (Hosting) διαδικτυακών τόπων

Η εταιρία παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες φιλοξενίας στους διαδικτυακούς τόπους που αναπτύσσει (μόνο), για την άριστη τεχνική υποστήριξή τους. Κεντρικός άξονας της υπηρεσίας είναι η ύπαρξη ιδανικών συνθηκών τεχνικής υποστήριξης και η αποφυγή δυσλειτουργιών. Η φιλοξενία παρέχεται σε ιδιόκτητους διακομιστές (servers)  με 7/24 administrator της εταιρίας μας.

Διαχείριση περιεχομένου (Content Management System)

Παρέχουμε στους διαχειριστές των δυναμικών διαδικτυακών τόπων που αναπτύσσονται από την εταιρία μας δυνατότητες online διαχείρισης (προσθήκη, τροποποίηση, διαγραφή). Πρόκειται για μια εύχρηστη εφαρμογή online διαχείρισης με δυνατότητες παραμετροποίησης σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατων - συνεργατών μας. Η εφαρμογή CMS λειτουργεί ως διαδικτυακή εφαρμογή (web based User Interface) σε όλους τους διαδεδομένους browsers (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer κλπ.) και είναι απόλυτα εύχρηστη προς τους διαχειριστές των διαδικτυακών τόπων.

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση των ατόμων τα οποία θα προκαθορίσει ο πελάτης στη χρήση της online διαχείρισης του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου.

Υποστήριξη

Τεχνική κάλυψη σε οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν από την διαχείριση σε όλη τη διάρκεια χρήσης του διαδικτυακού τόπου και φιλοξενίας του από την εταιρία μας.

Κύλιση στην Αρχή